Over ons

In de afgelopen 35 jaar is er door ons een hoop ervaring opgedaan als brandweerman/hulpverlener en de samenwerking met een BHV –organisatie is voor ons al jaren een vertrouwd gegeven. Deze ervaringen willen wij graag met u delen.

Op het gebied van Veiligheid zijn wij nu 22 jaar actief met het opleiden en bijscholen van Bedrijfshulpverleners in alle voorkomende diensten en sectoren.

De instructies kunnen wij verzorgen op elke gewenste locatie in Nederland!

Een beknopt overzicht van bedrijven waar wij al jaren actief zijn als opleider.

Gemeente werken Rotterdam   Robeco groep BV    Seniorenwelzijn   Lindeloof    KH Engineering bv   Sportpoint

Kraamzorg Zuid Hollandse Eilanden    Auto-Romar Hellevoetsluis    Zuidland Buyten     Biesbosch Centrum Dordrecht

LSG-Rentray (Intermetzo) ect.    Jos van Enthoven autobedrijf    Morx schildersbedrijf    van Weenen bouwbedrijf     Plascoat B.V.

Als bedrijf zijn wij NIBHV gecertificeerd en onze werkzaamheden worden verricht volgens deze normering.

Buiten de kerntaken kunnen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen en/of maken van ontruimingsplannen, begeleiden/opzetten van ontruimingsoefeningen en de keuring van uw kleine blusmiddelen.

De instructies worden verzorgd door goed gemotiveerde en ervaren instructeurs die uit de praktijk komen of nog operationeel zijn en veel ervaring hebben met het geven van de instructies aan verschillende groepen. Hun praktijkervaring zorgt ervoor dat de instructies van een kwalitatief hoog niveau zijn en goed aansluiten bij uw wensen.

Deelnemers aan onze trainingen geven na afloop aan dat de scholing hen veel heeft opgeleverd voor de uitoefening van hun functie.

Een goed opgeleide Bedrijfshulpverlener geeft vertrouwen binnen uw organisatie.

Wij houden van tevreden klanten, daarom werken wij hard om de doelstellingen van onze klanten te realiseren.